master's thesis
Utjecaj biotičkog stresa uzrokovanog rodom Fusarium spp. na genotip pšenice (Triticum aestivum L.) osjetljiv na fuzarijsku palež klasa pšenice

Alivojvodić, Sara
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Biology and Microbiology

Cite this document

Alivojvodić, S. (2017). Utjecaj biotičkog stresa uzrokovanog rodom Fusarium spp. na genotip pšenice (Triticum aestivum L.) osjetljiv na fuzarijsku palež klasa pšenice (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:422360

Alivojvodić, Sara. "Utjecaj biotičkog stresa uzrokovanog rodom Fusarium spp. na genotip pšenice (Triticum aestivum L.) osjetljiv na fuzarijsku palež klasa pšenice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:422360

Alivojvodić, Sara. "Utjecaj biotičkog stresa uzrokovanog rodom Fusarium spp. na genotip pšenice (Triticum aestivum L.) osjetljiv na fuzarijsku palež klasa pšenice." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:422360

Alivojvodić, S. (2017). 'Utjecaj biotičkog stresa uzrokovanog rodom Fusarium spp. na genotip pšenice (Triticum aestivum L.) osjetljiv na fuzarijsku palež klasa pšenice', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 13 May 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:422360

Alivojvodić S. Utjecaj biotičkog stresa uzrokovanog rodom Fusarium spp. na genotip pšenice (Triticum aestivum L.) osjetljiv na fuzarijsku palež klasa pšenice [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2022 May 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:422360

S. Alivojvodić, "Utjecaj biotičkog stresa uzrokovanog rodom Fusarium spp. na genotip pšenice (Triticum aestivum L.) osjetljiv na fuzarijsku palež klasa pšenice", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:422360

Please login to the repository to save this object to your list.