master's thesis
Antioksidacijski odgovor genotipa pšenice (Triticum aestivum L.) otpornog na fuzarijsku palež klasa pšenice na stres izazvan vrstama roda Fusarium spp.

Bakula, Ivan
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Biology and Microbiology

Cite this document

Bakula, I. (2018). Antioksidacijski odgovor genotipa pšenice (Triticum aestivum L.) otpornog na fuzarijsku palež klasa pšenice na stres izazvan vrstama roda Fusarium spp. (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:372999

Bakula, Ivan. "Antioksidacijski odgovor genotipa pšenice (Triticum aestivum L.) otpornog na fuzarijsku palež klasa pšenice na stres izazvan vrstama roda Fusarium spp.." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:372999

Bakula, Ivan. "Antioksidacijski odgovor genotipa pšenice (Triticum aestivum L.) otpornog na fuzarijsku palež klasa pšenice na stres izazvan vrstama roda Fusarium spp.." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:372999

Bakula, I. (2018). 'Antioksidacijski odgovor genotipa pšenice (Triticum aestivum L.) otpornog na fuzarijsku palež klasa pšenice na stres izazvan vrstama roda Fusarium spp.', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 November 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:372999

Bakula I. Antioksidacijski odgovor genotipa pšenice (Triticum aestivum L.) otpornog na fuzarijsku palež klasa pšenice na stres izazvan vrstama roda Fusarium spp. [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2018 [cited 2021 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:372999

I. Bakula, "Antioksidacijski odgovor genotipa pšenice (Triticum aestivum L.) otpornog na fuzarijsku palež klasa pšenice na stres izazvan vrstama roda Fusarium spp.", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:372999

Please login to the repository to save this object to your list.