prikaz prve stranice dokumenta Određivanje maksimalne viskoznosti Brabenderovim amilografom mješavina pšeničnog brašna s ječmenim brašnima sorti ječma Favorit i Bosut
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Određivanje maksimalne viskoznosti Brabenderovim amilografom mješavina pšeničnog brašna s ječmenim brašnima sorti ječma Favorit i Bosut

Prodanović, Nikolina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Prodanović, N. (2019). Određivanje maksimalne viskoznosti Brabenderovim amilografom mješavina pšeničnog brašna s ječmenim brašnima sorti ječma Favorit i Bosut (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757486

Prodanović, Nikolina. "Određivanje maksimalne viskoznosti Brabenderovim amilografom mješavina pšeničnog brašna s ječmenim brašnima sorti ječma Favorit i Bosut." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757486

Prodanović, Nikolina. "Određivanje maksimalne viskoznosti Brabenderovim amilografom mješavina pšeničnog brašna s ječmenim brašnima sorti ječma Favorit i Bosut." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757486

Prodanović, N. (2019). 'Određivanje maksimalne viskoznosti Brabenderovim amilografom mješavina pšeničnog brašna s ječmenim brašnima sorti ječma Favorit i Bosut', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 10 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757486

Prodanović N. Određivanje maksimalne viskoznosti Brabenderovim amilografom mješavina pšeničnog brašna s ječmenim brašnima sorti ječma Favorit i Bosut [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2019 [cited 2024 April 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757486

N. Prodanović, "Određivanje maksimalne viskoznosti Brabenderovim amilografom mješavina pšeničnog brašna s ječmenim brašnima sorti ječma Favorit i Bosut", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757486

Please login to the repository to save this object to your list.