Title (croatian) | Monografija Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek |
Editor | Jurislav Babić |
Editor | Daniela Čačić Kenjerić |
Editor | Stela Jokić |
Editor | Lidija Jakobek Barron |
Other responsibility | Ivica Strelec (Contributor) |
Author's institution | Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY |
Scientific / art field, discipline and subdiscipline | BIOTECHNICAL SCIENCES Food Technology |
Abstract (croatian) | U ovoj monografiji zastupljeni su događaji i događanja u posljednjih deset godina koliko je prošlo od izdavanja zadnje monografije. Monografija nije samo knjiga koja čuva od zaborava prošlost Fakulteta, ona ujedno odaje priznanje svima onima koji su doprinijeli stvaranju te povijesti, od zaposlenika Fakulteta, studenata koji su izabrali ovaj Fakultet i prehrambenu struku, do partnera, suradnika s različitih institucija iz Hrvatske i inozemstva. Zahvaljujući svima njima, a i nama koji smo danas ovdje, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek izrastao je u ono što danas jeste, moderno visoko učilište i jedan od vodećih znanstvenih i nastavnih centara regije u znanstvenom području Biotehničkih znanosti, polju prehrambena
tehnologija, nutricionizam i biotehnologija. |
Keywords (croatian) | |
Language | croatian |
Publication type | Edited book-Other-Other |
Publication status | Published |
Peer review | No peer review |
Publication version | Published version |
Pages | 205 |
ISBN | 978-953-7005-76-4 (978-953-7005-77-1) |
URN:NBN | urn:nbn:hr:109:587946 |
Printed book publication date | 2021-06 |
Document URL | http://www.ptfos.unios.hr/images/50-obljetnica/Monografija%20-%20elektronicka%20verzija.pdf |
Type of resource | Text |
Publisher | Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek |
Publishing place | Osijek |
Access conditions | Open access |
Terms of use | |
Created on | 2021-09-07 09:57:43 |