Mijatović, R. (2022). Mikrovalna ekstrakcija fenolnih spojeva iz proizvodnih ostataka vinarija (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:470814
Mijatović, Ružica. "Mikrovalna ekstrakcija fenolnih spojeva iz proizvodnih ostataka vinarija." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:470814
Mijatović, Ružica. "Mikrovalna ekstrakcija fenolnih spojeva iz proizvodnih ostataka vinarija." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:470814
Mijatović, R. (2022). 'Mikrovalna ekstrakcija fenolnih spojeva iz proizvodnih ostataka vinarija', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 08 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:470814
Mijatović R. Mikrovalna ekstrakcija fenolnih spojeva iz proizvodnih ostataka vinarija [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2025 January 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:470814
R. Mijatović, "Mikrovalna ekstrakcija fenolnih spojeva iz proizvodnih ostataka vinarija", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:470814