Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Applied Chemistry and Ecology Sub-department of Chemistry and Ecology
Šarić, D. (2022). Izolacija bioaktivnih komponenti iz ekstrakata alge Cystoseira compressa primjenom makroporoznih smola (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:842043
Šarić, Dario. "Izolacija bioaktivnih komponenti iz ekstrakata alge Cystoseira compressa primjenom makroporoznih smola." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:842043
Šarić, Dario. "Izolacija bioaktivnih komponenti iz ekstrakata alge Cystoseira compressa primjenom makroporoznih smola." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:842043
Šarić, D. (2022). 'Izolacija bioaktivnih komponenti iz ekstrakata alge Cystoseira compressa primjenom makroporoznih smola', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:842043
Šarić D. Izolacija bioaktivnih komponenti iz ekstrakata alge Cystoseira compressa primjenom makroporoznih smola [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2025 January 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:842043
D. Šarić, "Izolacija bioaktivnih komponenti iz ekstrakata alge Cystoseira compressa primjenom makroporoznih smola", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:842043