Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food and Nutrition Research Sub-department of Food Quality
Cite this document
Katić, M. (2022). Određivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:370131
Katić, Maja. "Određivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:370131
Katić, Maja. "Određivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:370131
Katić, M. (2022). 'Određivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 03 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:370131
Katić M. Određivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2025 February 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:370131
M. Katić, "Određivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:370131