Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Sub-department of Applied Chemistry and instrumental Methods Engineering Chemistry
Cite this document
Bobovec, J. (2022). Karakterizacija nekih polifenola iz čaja kadulje primjenom dvije voltametrijske tehnike (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:911235
Bobovec, Josipa. "Karakterizacija nekih polifenola iz čaja kadulje primjenom dvije voltametrijske tehnike." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:911235
Bobovec, Josipa. "Karakterizacija nekih polifenola iz čaja kadulje primjenom dvije voltametrijske tehnike." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:911235
Bobovec, J. (2022). 'Karakterizacija nekih polifenola iz čaja kadulje primjenom dvije voltametrijske tehnike', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:911235
Bobovec J. Karakterizacija nekih polifenola iz čaja kadulje primjenom dvije voltametrijske tehnike [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2025 January 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:911235
J. Bobovec, "Karakterizacija nekih polifenola iz čaja kadulje primjenom dvije voltametrijske tehnike", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:911235