prikaz prve stranice dokumenta Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz vrkute (Alchemilla vulgaris) primjenom niskotemperaturnih eutektičkih otapala
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz vrkute (Alchemilla vulgaris) primjenom niskotemperaturnih eutektičkih otapala

Perić, Marija
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Applied Chemistry and Ecology
Sub-department of Chemistry and Ecology

Cite this document

Perić, M. (2022). Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz vrkute (Alchemilla vulgaris) primjenom niskotemperaturnih eutektičkih otapala (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721436

Perić, Marija. "Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz vrkute (Alchemilla vulgaris) primjenom niskotemperaturnih eutektičkih otapala." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721436

Perić, Marija. "Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz vrkute (Alchemilla vulgaris) primjenom niskotemperaturnih eutektičkih otapala." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721436

Perić, M. (2022). 'Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz vrkute (Alchemilla vulgaris) primjenom niskotemperaturnih eutektičkih otapala', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 09 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721436

Perić M. Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz vrkute (Alchemilla vulgaris) primjenom niskotemperaturnih eutektičkih otapala [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 April 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721436

M. Perić, "Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz vrkute (Alchemilla vulgaris) primjenom niskotemperaturnih eutektičkih otapala", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:721436

Please login to the repository to save this object to your list.