Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Cereal Technology
Cite this document
Vojnić, S. (2022). Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025149
Vojnić, Snježana. "Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025149
Vojnić, Snježana. "Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025149
Vojnić, S. (2022). 'Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 10 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025149
Vojnić S. Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 April 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025149
S. Vojnić, "Utjecaj dodatka brašna uljne pogače industrijske konoplje na kvalitetu kruha bez glutena", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:025149