Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Applied Chemistry and Ecology
Cite this document
Bodiš Pandža, V. (2023). Procjena uspješnosti dvomjesečnog redukcijskog programa jednog studija za ljepotu i oblikovanje tijela sa područja grada Osijeka (Professional thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:492194
Bodiš Pandža, Vlatka. "Procjena uspješnosti dvomjesečnog redukcijskog programa jednog studija za ljepotu i oblikovanje tijela sa područja grada Osijeka." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:492194
Bodiš Pandža, Vlatka. "Procjena uspješnosti dvomjesečnog redukcijskog programa jednog studija za ljepotu i oblikovanje tijela sa područja grada Osijeka." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:492194
Bodiš Pandža, V. (2023). 'Procjena uspješnosti dvomjesečnog redukcijskog programa jednog studija za ljepotu i oblikovanje tijela sa područja grada Osijeka', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:492194
Bodiš Pandža V. Procjena uspješnosti dvomjesečnog redukcijskog programa jednog studija za ljepotu i oblikovanje tijela sa područja grada Osijeka [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 March 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:492194
V. Bodiš Pandža, "Procjena uspješnosti dvomjesečnog redukcijskog programa jednog studija za ljepotu i oblikovanje tijela sa područja grada Osijeka", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:492194