master's thesis
Proizvodnja i karakterizacija enzima ß-glukozidaza uzgojem Thermomyces lanuginosus na pljevici ječma

Kolarić, Marko
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering

Cite this document

Kolarić, M. (2023). Proizvodnja i karakterizacija enzima ß-glukozidaza uzgojem Thermomyces lanuginosus na pljevici ječma (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:651686

Kolarić, Marko. "Proizvodnja i karakterizacija enzima ß-glukozidaza uzgojem Thermomyces lanuginosus na pljevici ječma." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:651686

Kolarić, Marko. "Proizvodnja i karakterizacija enzima ß-glukozidaza uzgojem Thermomyces lanuginosus na pljevici ječma." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:651686

Kolarić, M. (2023). 'Proizvodnja i karakterizacija enzima ß-glukozidaza uzgojem Thermomyces lanuginosus na pljevici ječma', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 18 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:651686

Kolarić M. Proizvodnja i karakterizacija enzima ß-glukozidaza uzgojem Thermomyces lanuginosus na pljevici ječma [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2024 April 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:651686

M. Kolarić, "Proizvodnja i karakterizacija enzima ß-glukozidaza uzgojem Thermomyces lanuginosus na pljevici ječma", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:651686

Please login to the repository to save this object to your list.