Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Thermodynamics and Reaction Engineering
Cite this document
Srdoč, A. (2023). Proizvodnja hidrolitičkih enzima tijekom uzgoja Trametes versicolor na pivskom tropu (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:617580
Srdoč, Antun. "Proizvodnja hidrolitičkih enzima tijekom uzgoja Trametes versicolor na pivskom tropu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:617580
Srdoč, Antun. "Proizvodnja hidrolitičkih enzima tijekom uzgoja Trametes versicolor na pivskom tropu." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:617580
Srdoč, A. (2023). 'Proizvodnja hidrolitičkih enzima tijekom uzgoja Trametes versicolor na pivskom tropu', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:617580
Srdoč A. Proizvodnja hidrolitičkih enzima tijekom uzgoja Trametes versicolor na pivskom tropu [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2023 [cited 2025 February 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:617580
A. Srdoč, "Proizvodnja hidrolitičkih enzima tijekom uzgoja Trametes versicolor na pivskom tropu", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:617580