Gožović, I. (2024). Sojino brašno kao jedan od prehrambenih proizvoda na bazi zrna soje (Undergraduate thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:137682
Gožović, Ivana. "Sojino brašno kao jedan od prehrambenih proizvoda na bazi zrna soje." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:137682
Gožović, Ivana. "Sojino brašno kao jedan od prehrambenih proizvoda na bazi zrna soje." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:137682
Gožović, I. (2024). 'Sojino brašno kao jedan od prehrambenih proizvoda na bazi zrna soje', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 06 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:137682
Gožović I. Sojino brašno kao jedan od prehrambenih proizvoda na bazi zrna soje [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2025 April 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:137682
I. Gožović, "Sojino brašno kao jedan od prehrambenih proizvoda na bazi zrna soje", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:137682