Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Unit Operations
Cite this document
Božik Balog, V. (2024). Optimiranje procesnih uvjeta ultrazvučne ekstrakcije fenolnih tvari iz brašna sjemenki grožđa metodom odzivnih površina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:178882
Božik Balog, Vedrana. "Optimiranje procesnih uvjeta ultrazvučne ekstrakcije fenolnih tvari iz brašna sjemenki grožđa metodom odzivnih površina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:178882
Božik Balog, Vedrana. "Optimiranje procesnih uvjeta ultrazvučne ekstrakcije fenolnih tvari iz brašna sjemenki grožđa metodom odzivnih površina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:178882
Božik Balog, V. (2024). 'Optimiranje procesnih uvjeta ultrazvučne ekstrakcije fenolnih tvari iz brašna sjemenki grožđa metodom odzivnih površina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:178882
Božik Balog V. Optimiranje procesnih uvjeta ultrazvučne ekstrakcije fenolnih tvari iz brašna sjemenki grožđa metodom odzivnih površina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2025 January 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:178882
V. Božik Balog, "Optimiranje procesnih uvjeta ultrazvučne ekstrakcije fenolnih tvari iz brašna sjemenki grožđa metodom odzivnih površina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:178882