master's thesis
Optimiranje procesnih uvjeta ultrazvučne ekstrakcije fenolnih tvari iz brašna sjemenki grožđa metodom odzivnih površina

Božik Balog, Vedrana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Unit Operations

Cite this document

Božik Balog, V. (2024). Optimiranje procesnih uvjeta ultrazvučne ekstrakcije fenolnih tvari iz brašna sjemenki grožđa metodom odzivnih površina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:178882

Božik Balog, Vedrana. "Optimiranje procesnih uvjeta ultrazvučne ekstrakcije fenolnih tvari iz brašna sjemenki grožđa metodom odzivnih površina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:178882

Božik Balog, Vedrana. "Optimiranje procesnih uvjeta ultrazvučne ekstrakcije fenolnih tvari iz brašna sjemenki grožđa metodom odzivnih površina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:178882

Božik Balog, V. (2024). 'Optimiranje procesnih uvjeta ultrazvučne ekstrakcije fenolnih tvari iz brašna sjemenki grožđa metodom odzivnih površina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 20 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:178882

Božik Balog V. Optimiranje procesnih uvjeta ultrazvučne ekstrakcije fenolnih tvari iz brašna sjemenki grožđa metodom odzivnih površina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2025 January 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:178882

V. Božik Balog, "Optimiranje procesnih uvjeta ultrazvučne ekstrakcije fenolnih tvari iz brašna sjemenki grožđa metodom odzivnih površina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:178882

Please login to the repository to save this object to your list.