prikaz prve stranice dokumenta Ispitivanje reoloških i kemijskih svojstava različitih genotipa pšenice s osječkog područja uroda 2008., 2009. i 2010. godine
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Ispitivanje reoloških i kemijskih svojstava različitih genotipa pšenice s osječkog područja uroda 2008., 2009. i 2010. godine

Kobaš, Andrea
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Cereal Technology

Cite this document

Kobaš, A. (2011). Ispitivanje reoloških i kemijskih svojstava različitih genotipa pšenice s osječkog područja uroda 2008., 2009. i 2010. godine (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:007647

Kobaš, Andrea. "Ispitivanje reoloških i kemijskih svojstava različitih genotipa pšenice s osječkog područja uroda 2008., 2009. i 2010. godine." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:007647

Kobaš, Andrea. "Ispitivanje reoloških i kemijskih svojstava različitih genotipa pšenice s osječkog područja uroda 2008., 2009. i 2010. godine." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:007647

Kobaš, A. (2011). 'Ispitivanje reoloških i kemijskih svojstava različitih genotipa pšenice s osječkog područja uroda 2008., 2009. i 2010. godine', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 19 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:007647

Kobaš A. Ispitivanje reoloških i kemijskih svojstava različitih genotipa pšenice s osječkog područja uroda 2008., 2009. i 2010. godine [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2024 March 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:007647

A. Kobaš, "Ispitivanje reoloških i kemijskih svojstava različitih genotipa pšenice s osječkog područja uroda 2008., 2009. i 2010. godine", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:007647

Please login to the repository to save this object to your list.