Kovač, M. (2013). Utjecaj uvjeta ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih spojeva iz aronije (Aronia melanocarpa) (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:567249
Kovač, Marija. "Utjecaj uvjeta ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih spojeva iz aronije (Aronia melanocarpa)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:567249
Kovač, Marija. "Utjecaj uvjeta ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih spojeva iz aronije (Aronia melanocarpa)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:567249
Kovač, M. (2013). 'Utjecaj uvjeta ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih spojeva iz aronije (Aronia melanocarpa)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 12 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:567249
Kovač M. Utjecaj uvjeta ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih spojeva iz aronije (Aronia melanocarpa) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2024 April 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:567249
M. Kovač, "Utjecaj uvjeta ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih spojeva iz aronije (Aronia melanocarpa)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:567249