Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Applied Chemistry and Ecology Sub-department of Chemistry and Ecology
Mikić, G. (2013). Utjecaj brzine miješanja na učinkovitost koagulacije i flokulacije (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:564835
Mikić, Gorana. "Utjecaj brzine miješanja na učinkovitost koagulacije i flokulacije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:564835
Mikić, Gorana. "Utjecaj brzine miješanja na učinkovitost koagulacije i flokulacije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:564835
Mikić, G. (2013). 'Utjecaj brzine miješanja na učinkovitost koagulacije i flokulacije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:564835
Mikić G. Utjecaj brzine miješanja na učinkovitost koagulacije i flokulacije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2025 January 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:564835
G. Mikić, "Utjecaj brzine miješanja na učinkovitost koagulacije i flokulacije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:564835