Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Bioprocess Engineering
Cite this document
Grgić, J. (2014). Određivanje kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s gljivom bijelog truljenja Phanerochaete chrysosporium (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:939444
Grgić, Jelena. "Određivanje kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s gljivom bijelog truljenja Phanerochaete chrysosporium." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:939444
Grgić, Jelena. "Određivanje kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s gljivom bijelog truljenja Phanerochaete chrysosporium." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:939444
Grgić, J. (2014). 'Određivanje kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s gljivom bijelog truljenja Phanerochaete chrysosporium', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 05 February 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:939444
Grgić J. Određivanje kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s gljivom bijelog truljenja Phanerochaete chrysosporium [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2025 February 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:939444
J. Grgić, "Određivanje kemijskog sastava repinih rezanaca tijekom fermentacije s gljivom bijelog truljenja Phanerochaete chrysosporium", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:939444