Čapo, J. (2011). Potenciometrijsko određivanje ionskih tenzida primjenom tenzidno-osjetljive elektrode s tekućom membranom (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:382332
Čapo, Jasna. "Potenciometrijsko određivanje ionskih tenzida primjenom tenzidno-osjetljive elektrode s tekućom membranom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:382332
Čapo, Jasna. "Potenciometrijsko određivanje ionskih tenzida primjenom tenzidno-osjetljive elektrode s tekućom membranom." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:382332
Čapo, J. (2011). 'Potenciometrijsko određivanje ionskih tenzida primjenom tenzidno-osjetljive elektrode s tekućom membranom', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 09 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:382332
Čapo J. Potenciometrijsko određivanje ionskih tenzida primjenom tenzidno-osjetljive elektrode s tekućom membranom [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2011 [cited 2024 September 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:382332
J. Čapo, "Potenciometrijsko određivanje ionskih tenzida primjenom tenzidno-osjetljive elektrode s tekućom membranom", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:382332