završni rad
Kontrola bakterije Listeria monocytogenes u prehrambenoj industriji
završni rad

Josipa Ervačić (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad

Ervačić, J. (2014). Kontrola bakterije Listeria monocytogenes u prehrambenoj industriji : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:088527

Ervačić, Josipa. "Kontrola bakterije Listeria monocytogenes u prehrambenoj industriji : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:088527

Ervačić, Josipa. "Kontrola bakterije Listeria monocytogenes u prehrambenoj industriji : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:088527

Ervačić, J. (2014). 'Kontrola bakterije Listeria monocytogenes u prehrambenoj industriji : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:088527

Ervačić J. Kontrola bakterije Listeria monocytogenes u prehrambenoj industriji : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 22.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:088527

J. Ervačić, "Kontrola bakterije Listeria monocytogenes u prehrambenoj industriji : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:088527