diplomski rad
Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira

Mladen Oršulić (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad...

Oršulić, M. (2016). Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962645

Oršulić, Mladen. "Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962645

Oršulić, Mladen. "Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962645

Oršulić, M. (2016). 'Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962645

Oršulić M. Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962645

M. Oršulić, "Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962645