master's thesis
Optimization of the fat content in a mixture of milk and cream to produce fresh cream cheese

Mladen Oršulić (2016)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Milk Technology
Cite this document

Oršulić, M. (2016). Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962645

Oršulić, Mladen. "Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962645

Oršulić, Mladen. "Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962645

Oršulić, M. (2016). 'Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 September 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962645

Oršulić M. Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2016 [cited 2019 September 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962645

M. Oršulić, "Optimizacija udjela masti u mješavini mlijeka i vrhnja za proizvodnju svježeg krem sira", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:962645