završni rad
Tehnologija proizvodnje Slavonskog kulena

Dino Vrban (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Vrban, D. (2016). Tehnologija proizvodnje Slavonskog kulena (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:468415

Vrban, Dino. "Tehnologija proizvodnje Slavonskog kulena." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:468415

Vrban, Dino. "Tehnologija proizvodnje Slavonskog kulena." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:468415

Vrban, D. (2016). 'Tehnologija proizvodnje Slavonskog kulena', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:468415

Vrban D. Tehnologija proizvodnje Slavonskog kulena [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 19.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:468415

D. Vrban, "Tehnologija proizvodnje Slavonskog kulena", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:468415