završni rad
Proizvodnja polutvrdog i tvrdog sira

Ana Ivanković (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Ivanković, A. (2016). Proizvodnja polutvrdog i tvrdog sira (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:544921

Ivanković, Ana. "Proizvodnja polutvrdog i tvrdog sira." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:544921

Ivanković, Ana. "Proizvodnja polutvrdog i tvrdog sira." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:544921

Ivanković, A. (2016). 'Proizvodnja polutvrdog i tvrdog sira', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:544921

Ivanković A. Proizvodnja polutvrdog i tvrdog sira [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 19.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:544921

A. Ivanković, "Proizvodnja polutvrdog i tvrdog sira", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:544921