diplomski rad
Utjecaj biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za mehaničke, toplinske i separacijske procese

Citirajte ovaj rad

Kuzmanović, M. (2014). Utjecaj biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:672254

Kuzmanović, Melita. "Utjecaj biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:672254

Kuzmanović, Melita. "Utjecaj biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:672254

Kuzmanović, M. (2014). 'Utjecaj biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:672254

Kuzmanović M. Utjecaj biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:672254

M. Kuzmanović, "Utjecaj biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:672254

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.