master's thesis
Utjecaj biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva

Kuzmanović, Melita
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Unit Operations

Cite this document

Kuzmanović, M. (2014). Utjecaj biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:672254

Kuzmanović, Melita. "Utjecaj biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:672254

Kuzmanović, Melita. "Utjecaj biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:672254

Kuzmanović, M. (2014). 'Utjecaj biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 25 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:672254

Kuzmanović M. Utjecaj biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2020 October 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:672254

M. Kuzmanović, "Utjecaj biološke obrade tropa grožđa pomoću Trametes versicolor na ekstrakciju fenolnih spojeva", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:672254

Islandora Bookmark - Please login to use this feature