završni rad
Utjecaj hladnog prešanja na iskorištenje makovog ulja

Ivona Bunjik (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad...

Bunjik, I. (2016). Utjecaj hladnog prešanja na iskorištenje makovog ulja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:820092

Bunjik, Ivona. "Utjecaj hladnog prešanja na iskorištenje makovog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:820092

Bunjik, Ivona. "Utjecaj hladnog prešanja na iskorištenje makovog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:820092

Bunjik, I. (2016). 'Utjecaj hladnog prešanja na iskorištenje makovog ulja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:820092

Bunjik I. Utjecaj hladnog prešanja na iskorištenje makovog ulja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 19.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:820092

I. Bunjik, "Utjecaj hladnog prešanja na iskorištenje makovog ulja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:820092