Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad
Bunjik, I. (2016). Utjecaj hladnog prešanja na iskorištenje makovog ulja (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:820092
Bunjik, Ivona. "Utjecaj hladnog prešanja na iskorištenje makovog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:820092
Bunjik, Ivona. "Utjecaj hladnog prešanja na iskorištenje makovog ulja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:820092
Bunjik, I. (2016). 'Utjecaj hladnog prešanja na iskorištenje makovog ulja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:820092
Bunjik I. Utjecaj hladnog prešanja na iskorištenje makovog ulja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:820092
I. Bunjik, "Utjecaj hladnog prešanja na iskorištenje makovog ulja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:820092