završni rad
Kemijski sastav i funkcionalna svojstva aronije

Ivana Križić (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu
Citirajte ovaj rad...

Križić, I. (2016). Kemijski sastav i funkcionalna svojstva aronije (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:670400

Križić, Ivana. "Kemijski sastav i funkcionalna svojstva aronije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:670400

Križić, Ivana. "Kemijski sastav i funkcionalna svojstva aronije." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:670400

Križić, I. (2016). 'Kemijski sastav i funkcionalna svojstva aronije', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:670400

Križić I. Kemijski sastav i funkcionalna svojstva aronije [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 24.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:670400

I. Križić, "Kemijski sastav i funkcionalna svojstva aronije", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:670400