diplomski rad
Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina

Nataša Kojić (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad...

Kojić, N. (2017). Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:860222

Kojić, Nataša. "Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:860222

Kojić, Nataša. "Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:860222

Kojić, N. (2017). 'Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 17.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:860222

Kojić N. Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 17.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:860222

N. Kojić, "Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:860222