diplomski rad
Održivost vakuum impregniranog krumpira pakiranog u modificiranoj atmosferi

Mirela Mikičević (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Mikičević, M. (2017). Održivost vakuum impregniranog krumpira pakiranog u modificiranoj atmosferi (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:079163

Mikičević, Mirela. "Održivost vakuum impregniranog krumpira pakiranog u modificiranoj atmosferi." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:079163

Mikičević, Mirela. "Održivost vakuum impregniranog krumpira pakiranog u modificiranoj atmosferi." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:079163

Mikičević, M. (2017). 'Održivost vakuum impregniranog krumpira pakiranog u modificiranoj atmosferi', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:079163

Mikičević M. Održivost vakuum impregniranog krumpira pakiranog u modificiranoj atmosferi [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 22.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:079163

M. Mikičević, "Održivost vakuum impregniranog krumpira pakiranog u modificiranoj atmosferi", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:079163