diplomski rad
Ispitivanje kakvoće zrna kukuruza uzgojenog uz dodatak korisnih mikroorganizama

Ivan Tomas (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju
Citirajte ovaj rad

Tomas, I. (2017). Ispitivanje kakvoće zrna kukuruza uzgojenog uz dodatak korisnih mikroorganizama (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:730129

Tomas, Ivan. "Ispitivanje kakvoće zrna kukuruza uzgojenog uz dodatak korisnih mikroorganizama." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:730129

Tomas, Ivan. "Ispitivanje kakvoće zrna kukuruza uzgojenog uz dodatak korisnih mikroorganizama." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:730129

Tomas, I. (2017). 'Ispitivanje kakvoće zrna kukuruza uzgojenog uz dodatak korisnih mikroorganizama', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:730129

Tomas I. Ispitivanje kakvoće zrna kukuruza uzgojenog uz dodatak korisnih mikroorganizama [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 22.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:730129

I. Tomas, "Ispitivanje kakvoće zrna kukuruza uzgojenog uz dodatak korisnih mikroorganizama", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:730129