diplomski rad
Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera

Helena Šimunić (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Šimunić, H. (2017). Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583773

Šimunić, Helena. "Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583773

Šimunić, Helena. "Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583773

Šimunić, H. (2017). 'Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583773

Šimunić H. Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583773

H. Šimunić, "Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583773