master's thesis
Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera

Šimunić, Helena (2017)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering

Cite this document

Šimunić, H. (2017). Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583773

Šimunić, Helena. "Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583773

Šimunić, Helena. "Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583773

Šimunić, H. (2017). 'Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 09 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583773

Šimunić H. Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2020 July 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583773

H. Šimunić, "Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583773

Islandora Bookmark - Please login to use this feature