master's thesis
The influence of microwave radiation on the volatile component of sour cherry puree with the addition of sugar

Helena Šimunić (2017)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Food Engineering
Cite this document...

Šimunić, H. (2017). Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583773

Šimunić, Helena. "Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583773

Šimunić, Helena. "Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583773

Šimunić, H. (2017). 'Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583773

Šimunić H. Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2017 [cited 2019 August 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583773

H. Šimunić, "Utjecaj mikrovalnog zračenja na hlapljive komponente kaše od višnje s dodatkom šećera", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:583773