diplomski rad
Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lanenog ulja

Jelena Panak (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Panak, J. (2014). Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lanenog ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:587636

Panak, Jelena. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lanenog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:587636

Panak, Jelena. "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lanenog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:587636

Panak, J. (2014). 'Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lanenog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:587636

Panak J. Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lanenog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 26.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:587636

J. Panak, "Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lanenog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:587636