završni rad
Proizvodnja čokolade u tvornici Kandit

Stjepana Tomljenović (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad...

Tomljenović, S. (2017). Proizvodnja čokolade u tvornici Kandit (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171168

Tomljenović, Stjepana. "Proizvodnja čokolade u tvornici Kandit." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171168

Tomljenović, Stjepana. "Proizvodnja čokolade u tvornici Kandit." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171168

Tomljenović, S. (2017). 'Proizvodnja čokolade u tvornici Kandit', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171168

Tomljenović S. Proizvodnja čokolade u tvornici Kandit [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171168

S. Tomljenović, "Proizvodnja čokolade u tvornici Kandit", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:171168