Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologije prerade žitarica
Citirajte ovaj rad
Farago, N. (2018). Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286070
Farago, Nives. "Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286070
Farago, Nives. "Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286070
Farago, N. (2018). 'Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286070
Farago N. Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 12.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286070
N. Farago, "Ispitivanje kvalitativnih parametara čajnog peciva s dodatkom pogače industrijske konoplje", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:286070