diplomski rad
Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena

Marija Došen (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Došen, M. (2014). Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500372

Došen, Marija. "Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500372

Došen, Marija. "Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500372

Došen, M. (2014). 'Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500372

Došen M. Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 23.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500372

M. Došen, "Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500372