Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Food Technologies Sub-department of Meat and Fish Technology
Cite this document
Došen, M. (2014). Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500372
Došen, Marija. "Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500372
Došen, Marija. "Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500372
Došen, M. (2014). 'Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 09 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500372
Došen M. Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2014 [cited 2024 October 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500372
M. Došen, "Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:500372