diplomski rad
Poboljšanje aromatskog profila brazilskog pića cachaça

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Grgić, J. (2018). Poboljšanje aromatskog profila brazilskog pića cachaça (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757390

Grgić, Josipa. "Poboljšanje aromatskog profila brazilskog pića cachaça." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757390

Grgić, Josipa. "Poboljšanje aromatskog profila brazilskog pića cachaça." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757390

Grgić, J. (2018). 'Poboljšanje aromatskog profila brazilskog pića cachaça', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757390

Grgić J. Poboljšanje aromatskog profila brazilskog pića cachaça [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 10.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757390

J. Grgić, "Poboljšanje aromatskog profila brazilskog pića cachaça", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:757390

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.