diplomski rad
Utjecaj skladištenja na kakvoću crnog vina Plavac mali

Maša Šafranjević (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Šafranjević, M. (2018). Utjecaj skladištenja na kakvoću crnog vina Plavac mali (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:809819

Šafranjević, Maša. "Utjecaj skladištenja na kakvoću crnog vina Plavac mali." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:809819

Šafranjević, Maša. "Utjecaj skladištenja na kakvoću crnog vina Plavac mali." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:809819

Šafranjević, M. (2018). 'Utjecaj skladištenja na kakvoću crnog vina Plavac mali', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:809819

Šafranjević M. Utjecaj skladištenja na kakvoću crnog vina Plavac mali [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 15.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:809819

M. Šafranjević, "Utjecaj skladištenja na kakvoću crnog vina Plavac mali", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:809819