završni rad
Funkcionalnost i dizajn ambalaže za pekarske proizvode

Suzana Korbar (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode
Citirajte ovaj rad...

Korbar, S. (2018). Funkcionalnost i dizajn ambalaže za pekarske proizvode (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:899502

Korbar, Suzana. "Funkcionalnost i dizajn ambalaže za pekarske proizvode." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:899502

Korbar, Suzana. "Funkcionalnost i dizajn ambalaže za pekarske proizvode." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:899502

Korbar, S. (2018). 'Funkcionalnost i dizajn ambalaže za pekarske proizvode', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:899502

Korbar S. Funkcionalnost i dizajn ambalaže za pekarske proizvode [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 20.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:899502

S. Korbar, "Funkcionalnost i dizajn ambalaže za pekarske proizvode", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:899502