diplomski rad
Svojstva škroba tapioke modificiranog postupkom ekstruzije

Petra Šušnjar (2018)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad...

Šušnjar, P. (2018). Svojstva škroba tapioke modificiranog postupkom ekstruzije (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:882022

Šušnjar, Petra. "Svojstva škroba tapioke modificiranog postupkom ekstruzije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:882022

Šušnjar, Petra. "Svojstva škroba tapioke modificiranog postupkom ekstruzije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:882022

Šušnjar, P. (2018). 'Svojstva škroba tapioke modificiranog postupkom ekstruzije', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:882022

Šušnjar P. Svojstva škroba tapioke modificiranog postupkom ekstruzije [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 20.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:882022

P. Šušnjar, "Svojstva škroba tapioke modificiranog postupkom ekstruzije", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:882022