diplomski rad
Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja

Marija Kovačić (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Kovačić, M. (2019). Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543059

Kovačić, Marija. "Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543059

Kovačić, Marija. "Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543059

Kovačić, M. (2019). 'Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543059

Kovačić M. Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 18.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543059

M. Kovačić, "Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:543059