diplomski rad
Korelacija reoloških svojstava ječma i kvalitete slada

Ilija Grgić (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad...

Grgić, I. (2015). Korelacija reoloških svojstava ječma i kvalitete slada (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:514098

Grgić, Ilija. "Korelacija reoloških svojstava ječma i kvalitete slada." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:514098

Grgić, Ilija. "Korelacija reoloških svojstava ječma i kvalitete slada." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:514098

Grgić, I. (2015). 'Korelacija reoloških svojstava ječma i kvalitete slada', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:514098

Grgić I. Korelacija reoloških svojstava ječma i kvalitete slada [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 23.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:514098

I. Grgić, "Korelacija reoloških svojstava ječma i kvalitete slada", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:514098