diplomski rad
Utjecaj benzoata i sorbata na rast odabranih vrsta plijesni roda Penicillium

Jelena Šego (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju
Citirajte ovaj rad...

Šego, J. (2015). Utjecaj benzoata i sorbata na rast odabranih vrsta plijesni roda Penicillium (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:032460

Šego, Jelena. "Utjecaj benzoata i sorbata na rast odabranih vrsta plijesni roda Penicillium." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:032460

Šego, Jelena. "Utjecaj benzoata i sorbata na rast odabranih vrsta plijesni roda Penicillium." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:032460

Šego, J. (2015). 'Utjecaj benzoata i sorbata na rast odabranih vrsta plijesni roda Penicillium', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:032460

Šego J. Utjecaj benzoata i sorbata na rast odabranih vrsta plijesni roda Penicillium [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 23.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:032460

J. Šego, "Utjecaj benzoata i sorbata na rast odabranih vrsta plijesni roda Penicillium", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:032460