diplomski rad
Proizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima

Sofija Petrić (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Petrić, S. (2019). Proizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:932963

Petrić, Sofija. "Proizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:932963

Petrić, Sofija. "Proizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:932963

Petrić, S. (2019). 'Proizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:932963

Petrić S. Proizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:932963

S. Petrić, "Proizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:932963