diplomski rad
Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti

Ivana Kotarski (2015)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica
Citirajte ovaj rad...

Kotarski, I. (2015). Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106

Kotarski, Ivana. "Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106

Kotarski, Ivana. "Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106

Kotarski, I. (2015). 'Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106

Kotarski I. Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 20.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106

I. Kotarski, "Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106