Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologije prerade žitarica
Citirajte ovaj rad
Kotarski, I. (2015). Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106
Kotarski, Ivana. "Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106
Kotarski, Ivana. "Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106
Kotarski, I. (2015). 'Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106
Kotarski I. Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106
I. Kotarski, "Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106