master's thesis
The observation of cookies qualitative parameters prepared with lard

Ivana Kotarski (2015)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Cereal Technology
Cite this document

Kotarski, I. (2015). Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106

Kotarski, Ivana. "Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106

Kotarski, Ivana. "Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106

Kotarski, I. (2015). 'Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 22 September 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106

Kotarski I. Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2019 September 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106

I. Kotarski, "Praćenje kvalitativnih parametara čajnog peciva pripremljenog sa svinjskom masti", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:368106