Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Živanović, D. (2019). Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:802575
Živanović, Dalibor. "Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:802575
Živanović, Dalibor. "Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:802575
Živanović, D. (2019). 'Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:802575
Živanović D. Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 16.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:802575
D. Živanović, "Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:802575