diplomski rad
Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine

Dalibor Živanović (2019)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Živanović, D. (2019). Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:802575

Živanović, Dalibor. "Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:802575

Živanović, Dalibor. "Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:802575

Živanović, D. (2019). 'Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 17.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:802575

Živanović D. Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 17.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:802575

D. Živanović, "Utjecaj dodatka šećera i modificiranih škrobova na tvari arome kaše od kupine", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:802575